Service

Bij Ruinemans Auto’s staan we bekend als vakkundig, betrouwbaar en persoonlijk. Klanttevredenheid is bij ons erg belangrijk. Zo worden al onze auto’s tiptop afgeleverd en keurig gewassen. Uw auto is bij ons dan ook in goede handen.

Vervangend vervoer
Wij beschikken over drie leenauto’s welke gratis zijn te gebruiken wanneer uw auto bij ons in onderhoud is. Het enige waar wij om vragen is dat u de auto na gebruik weer volgetankt aflevert.

Showroom Ruinemans Auto's

Bandenopslag
Beschikt u over zomer- en winterbanden, maar heeft u thuis geen plek om deze op te slaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sla uw banden op bij Ruinemans Auto’s, zo bent u verzekerd van een veilige en droge opslag.

Zoekopdrachten
Bent u op zoek naar een occasion die zich niet in ons aanbod bevindt? Dan helpen wij u graag. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto. Uiteraard gebeurt dit geheel kosteloos en in samenspraak met u.

Wij verzorgen regelmatig de inkoop van occasions voor zowel particulieren als voor collega autobedrijven. Door onze opgebouwde kennis en netwerk kopen we jonge occasions tegen scherpe tarieven. Natuurlijk focussen we ons op kwalitatief goede auto’s met lage kilometerstanden.

Verhuur
Het is bij ons ook mogelijk om een bedrijfswagen te huren tegen scherpe tarieven. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Koffie bij Ruinemans Auto's